Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

 

Waarde vrienden, hoort!

 

Huize Beaufort zoekt een waardig opvolger van amicus Bart. Per 1 augustus komt een prachtig stukje Beaufort beschikbaar, direct naast de woonkamer. Maar liefst 20m2 aan wonderschoon laminaat ligt voor u klaar om door u te worden volgestapeld met boeken, een bureau en wellicht een bed.

 

Bent u dan eindelijk bereid uw provinciale woonstede in te wisselen voor de Rotterdamse? Of bent u het zat dat uw keukenmuren meer gewassen bevatten dan de kruidenpotjes in uw kastjes? Wilt u nu eindelijk in een huis wonen dat tenminste niet op de rol staat voor de sloop? Het kan nu!

 

Voor E380/maand is dit alles van u! En voor dat bedrag krijgt u niet alleen uw eigen 20m2, maar ook een wonderschone woonkamer, vaatwasser met keuken eromheen en een douche die groter is dan u ooit heeft durven dromen!

 

Lijkt u dit wat? Neem dan contact op met een der heren uit Beaufort.

 

Lennard 0652295720

Niels, 0655552372

Marijn, 0648753113

 

_________

 

Amicae et amici, waarde kamerzoeker,

 

Via deze weg delen wij u mee dat per direct een kamer beschikbaar is in Huize Bonaparte. Heeft u altijd al willen toetreden tot dit illustere 'Goede Deel' of bent u per ingang van nu op zoek naar een slaapcabine in een uiterst amicaal herenhuis, dan is dit uw uitgelezen kans.

 

Het betreft een kamer met een oostwaartse ligging, zodat u eventueel kunt aansluiten bij praktijken die elders in de nabije omgeving plaatsvinden. De authentieke kamer heeft uitzicht op de lucht en diverse andere bovenverdiepingen dan wel plantages. De oppervlakte van dit verblijf betreft een ruime 8 m2, waarbij de mogelijkheid bestaat voor uitbreiding tot 12 m2. Dit alles ontvangt u tegen de luttele inclusieve huurprijs van €160-€180 pro monat. Studiesucces gegarandeerd.

 

Huize Bonaparte is een van de oudste herenhuizen van de civitas en biedt normaliter onderdak aan vijf waardige amici. Gelegen nabij plaatselijk vertiercentrum Zuidplein, zult u toetreden tot een bolwerk van studentikoziteit en ontspanning. Bus en metro vindt u daarnaast op loopafstand. De sociëteit fietst u aan in nog geen 20 minuten en campus Woudestein (EUR) in slechts 25 minuten.

 

Vanaf 10 augustus bent u altijd welkom voor een koud biertje en een eerste indruk. Stuur bij interesse een bericht naar de heer Wildemans (06-36566972). Wij horen graag van u!

 

Met amicale groet,

 

De heren van Huizen Bonaparte 

 

_________

 

Waarde kamerzoeker,

 

In de wijk Oud-Charlois in Rotterdam-Zuid bevindt zich een pand aan de Zuidhoek 168. Het betreft een zeer recent gerenoveerd pand waarin zich twee appartementen bevinden met elk vier kamers. Het huis is van alle voorzieningen voorzien en zal gedeeld worden met andere studenten. Met een tramhalte in de buurt en de dichtbijgelegen Maastunnel, ben je zo in het centrum van Rotterdam. De huurprijs is €425,- per maand (inclusief water + internet, exclusief gas + elektra).

 

Interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met August Vlot (06-53225769).

 


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen