Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

Huize Labyrinthos zoekt een nieuwe kamerhuurder! Dit prachtige dispuutshuis is gelegen aan de Calandstraat 8b in het Scheephavenkwartier in hartje Rotterdam, een rustige wijk aan de Maas, met het Park en de pittoreske Veerhaven op loopafstand. Daarnaast zijn alle noemenswaardige locaties in Rotterdam vanaf hier in maximaal een kwartier bereikbaar per fiets en is er een Albert Heijn op twee minuutjes afstand. Inclusief gas/water/elektra heb je voor ongeveer €375,- een kamer met een eigen wastafel en hoogslaper en twee inbouwkasten en ramen. Samen met negen andere mannelijke en vrouwelijke studenten deel je twee badkamers en twee keukens. Heb je interesse? Neem dan contact op met Han van der Sluijs ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-31561134)

 

______

 

Huisgenoot gezocht in Rotterdam-West.

Het huis bevindt zich in de wijk Oud-Mathenesse (boeierstraat 4A). De omgeving van het huis is erg rustig. De supermarkt, Dirk van den Broek, zit om de hoek. Het station Schiedam Centrum, bevindt zich een kleine vijf minuutjes fietsen van het huis en vanaf daar is het mogelijk om met de metro, tram, trein en bus te reizen. De kamer zelf is een kleine 10m2 groot. Je deelt de badkamer, het toilet, de keuken en de ruime woonkamer met twee andere mannelijke studenten. De badkamer is de mooiste badkamer die je gaat vinden in een studentenhuis. De kamer is per direct beschikbaar. De huurprijs is €212,- exclusief. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op: 06-28317822

 

______

 

In huize Festina Lente is een kamer vrij. De kamer is zo'n 25 m2 en de kamerhuur bedraagt €325,- per maand, inclusief gas/water/licht. Verder zijn er twee keukens, twee badkamers en twee wc's in het huis. Deze worden gedeeld met de andere vijf bewoners. Wij, drie vrouwen en twee mannen, zijn allemaal afgestudeerd of in de laatste fase van onze studie, maar eten wel regelmatig samen en staan altijd open voor een praatje. Ons huis staat aan de Dr. de Visserstraat 10A, 3038 TS Rotterdam, ofwel in het mooie Noorden van Rotterdam. Het is een rustige buurt, met alle mogelijk denkbare supermarktketens op maar 5 min loop- of fietsafstand. Het station is slechts 5 min fietsen en ongeveer 15 min lopen. Campus Woudenstein is in 20 min bereikbaar en het Erasmus MC in slechts 10 min. Lijkt je dit wat? Neem dan contact op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

______

 

Per 1 april komt er een kamer vrij aan de van Swietenlaan. Het is een kamer voor een vrouwelijk persoon. Graag een rustig persoon i.v.m. andere bewoners/eigenaren in andere flatwoning. Kamer is ca. 12 m2, gezamenlijk gebruik van keuken en badkamer. Eigen balkon. Prijs per maand incl. Gas en licht. €315,- Voor meer informatie, neem contact op: Tel. 0180 - 514016

 

______

 

Per 1 april huisgenote gezocht;

Dertiger (verpleegkundige) zoek huisgenote voor een gedeeld appartement in R'dam Lombardijen. 2 eigen kamers (12+18m2), gedeelde keuken, sanitair, logeerkamer en berging. €550 inclusief. Minimaal 1 jaar. Voorkeur voor werkende vrouw.

06-46090339

 


C.S.F.R. | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen