Vrije Kamers
Welkom bij C.S.F.R. Rotterdam,
dispuut Ichthus: de studentenvereniging voor christelijke studenten in Rotterdam.

Vrije kamers

Kamer te huur

Hoi kamerzoekende!

 

Wij hebben een mooie, tijdelijke kamer beschikbaar! Dus zoek je iets vanaf eind januari, lees snel verder en kom bij ons langs om te kijken of dit een plekje voor jou is. :)


Het gaat om een kamer in ons mooie, gezellige, burgerlijke huis, liggend in Rotterdam-Zuidwijk (5 minuten fietsen naar Slinge en Zuidplein), van ongeveer 6m2. Naast de kamer krijg je er een gezamenlijke benedenverdieping (grote, gezellige woonkamer en keuken), douche en toilet bij.  De kamer is gemeubileerd te huur (hoogslaper, linnenkast en bureau aanwezig). Je deelt het huis met twee gezellige meiden van 23 en 26 jaar, die net een jaar student af zijn, waarvan de een fulltime werkt en de ander naast haar werk deeltijd een premaster volgt. De kamer is beschikbaar tussen 26 januari en 18 mei 2019.

 

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot die werkt en/of studeert, houdt van socializen, samen een theetje wil doen, maar ook lekker haar eigen ding kan doen ;) De huurprijs bedraagt € 225,- per maand incl. gas/water/licht.

Ben jij degene die we zoeken of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en kom een keer langs!  

Kamer te huur

Te huur: tijdelijke kamer van 8m2 en per december verschuiving naar kamer van 16m2. Eventueel kun je in overleg eerder in de kamer van 16m2. Beide kamers hebben leuk uitzicht op het water aan de overkant. Je krijgt 3 gezellige net werkende en studerende huisgenoten waarmee je badkamer, keuken en een ruime woonkamer deelt.

Ons huis is fijn gelegen: 5 min fietsafstand van Zuidplein, loopafstand van metrohalte Maashaven en 15 min fietsen van het centrum. Word jij onze nieuwe huisgenoot? Stuur ons een PB! Mijn nummer is 0681414567.

Mvg, Anne Ruth

 

Kamers te huur – Bonaventurastraat te Rotterdam

Begin oktober komen er 2 kamers te huur in een 4-kamerappartement (woonkamer + 3 slaapkamers) aan de Bonaventurastraat. 
Het appartement heeft in totaal een oppervlakte van +/- 70 m2 en bevindt zich op de eerste en derde verdieping van het pand. 
Op de eerste verdieping is de woonkamer (+/- 25 m2), 1 slaapkamer (+/- 12,5 m2), het toilet en de keuken. Op de derde verdieping zijn nog 2 slaapkamers (oppervlaktes ongeveer 6,5 m2 en 11 m2) en de badkamer. 
Verder kun je vanuit de keuken en de slaapkamer op de 1e verdieping op het balkon komen. 

Je woont samen met een christelijke jongen van 24 jaar, student hbo-verpleegkunde werken/leren (duaal).

De 2 kamers die beschikbaar zijn, zijn de kamer op de eerste verdieping en de kleinere kamer op de derde verdieping. De huurprijs per kamer ligt rond de € 270 per maand excl. gas/water/licht.

Bij interesse kun je contact opnemen met Esther de Kok, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarbij je naam, leeftijd, studie en studiejaar.


Landelijk | Amsterdam | Delft | Eindhoven en Tilburg | Groningen | Leiden | Nijmegen | Rotterdam | Utrecht | Wageningen